Giriş Kayıt
Eduardo Queiroz

Eduardo Queiroz


Müzisyen, Müzisyen

Eduardo Queiroz, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Müzik 7.8 72
2018 Dram Müzik 8.1 74
2016 Suç Müzik    
2016 Dram Müzik
Müzik
9.0 477
2015 Komedi Müzik 6.7 192
2014 Dram Müzik 6.7 40
2013 Komedi Müzik 6.7 51
2013 Suç Müzik 7.9 132
2012 Komedi Müzik 8.1 1,504
2011 Dram Müzik 7.5 134
2010 Dram Müzik 7.6 85
2009 Komedi Müzik 7.4 10
2009 Dram Müzik 5.8 118
2005 Kısa Metraj Müzik 7.8 16
2002 Suç Müzik 6.4 279
2001 Dram Müzik
Müzik
6.6 81
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,821) The 100 (1,659) Euphoria (1,305) Fear the Walking Dead (1,303) La casa de papel (1,133) Chernobyl (1,041) The Big Bang Theory (1,029) 13 Reasons Why (1,011) Yellowstone (985) Legion (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019