Giriş Kayıt
Gyton Grantley

Gyton Grantley


Oyuncu

July, Brisbane, Queensland, Avustralya doğumlu oyuncu.

Dehşetin Dişleri (2010), House Husbands (2012), Fat Tony & Co (2014), A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: July
Doğum Yeri: Brisbane, Queensland, Avustralya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 6.4 14
2018 Gizem Oyuncu 7.3 515
2018 Biyografi Oyuncu 5.7 465
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 26
2017 Dram Oyuncu 7.3 419

Düşlerin Terzisi
2015 Dram Oyuncu 7.0 66,230
2014 Suç Oyuncu 7.1 678
2012 Dram Oyuncu 6.8 958
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 97

Dehşetin Dişleri
2010 Korku Oyuncu 5.8 21,157
2010 Dram Oyuncu 7.0 8,857
2009 Suç Oyuncu 6.1 534
2009 Dram Oyuncu 7.0 2,934
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 42
2009 Komedi Oyuncu 5.6 177
2008 Suç Oyuncu 8.0 5,335

Bütün Arkadaslarım Brisbane’i Terkediyor
2007 Komedi Oyuncu 5.5 354
2007 Suç Oyuncu 7.1 653
2006 Dram Oyuncu 5.8 162
2003 Aksiyon Oyuncu 5.2 667
2003 Dram Oyuncu 8.1 247

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Oyuncu 6.7 5,258

Akıntıya Karşı
2003 Biyografi Oyuncu 7.0 3,491

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,523
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film