Giriş Kayıt
Phil Brennan

Phil Brennan


Görsel Efekt, Oyuncu

Phil Brennan, görsel efekt, oyuncu.

Sıkıysa Yakala (2002), Dark Phoenix (2019), Ticker (2002), Büyük Hazine (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Philip Brennan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 55,003

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 113,397

Hacker
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 48,927
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 405,567
2013 Oyuncu 7.3 3,036

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 260,643

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 144,903

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 323,257

13. Gün
2009 Korku Görsel Efekt 5.5 90,019

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Görsel Efekt 5.9 71,282

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 544,676

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 206,752

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 561,272

Apokalipto
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 272,561
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 278,241

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 617,977
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 370,223

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Görsel Efekt 6.1 72,902

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 287,098

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 190,665

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Görsel Efekt 8.1 731,314
2002 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.6 4,273

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 474,020
2002 Komedi Görsel Efekt 3.3 20,880

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Görsel Efekt 7.7 342,776

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Görsel Efekt 7.6 253,516

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 202,604
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 295,138

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 68,047

Kritik Karar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 47,019

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 69,787
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,030) The 100 (1,844) Fear the Walking Dead (1,441) Euphoria (1,409) La casa de papel (1,229) Yellowstone (1,160) Chernobyl (1,152) 13 Reasons Why (1,136) The Big Bang Theory (1,134) Legion (1,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019