Giriş Kayıt
Marco Alessi

Marco Alessi


Senarist, Yapımcı

Marco Alessi, senarist, yapımcı.

Immaturi (2011), Italiano medio (2015), Immaturi - Il viaggio (2012), Una famiglia perfetta (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yapımcı 6.7 433
2022 Biyografi Yapımcı 7.1 91

Atlantis
2021 Dram Yapımcı 6.3 174
2018 Belgesel Yapımcı 6.7 221
2017 Belgesel Yapımcı 8.1 19
2016 Belgesel Yapımcı 6.1 368
2015 Komedi Senarist 6.1 2,833
2014 Kısa Metraj Yapımcı 7.5 35
2012 Komedi Senarist 6.4 1,245
2012 Komedi Senarist 5.8 1,804

Tahrir- Özgürlük Meydanı
2011 Belgesel Yapımcı 7.4 90
2011 Komedi Senarist 6.1 3,629
2009 Dram Senarist 4.6 46
2008 Dram Senarist 6.1 31
2004 Aile Senarist 7.6 60
2004 Dram Senarist 5.5 14
2003 Dram Senarist 7.6 932
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film