Giriş Kayıt
Andrew Richard Pearce

Andrew Richard Pearce


Müzisyen, Müzisyen

Andrew Richard Pearce, müzisyen, müzisyen.

Modigliani (2004), The Brøken (2008), Clive Barker'dan Kan Kitabı (2009), If I Were You (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Müzik
Müzik
4.5 2,662
2014 Dram Müzik 6.2 199
2013 Dram Müzik 5.7 402

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Müzik 7.0 397,910
2012 Komedi Müzik 6.9 2,267
2011 Dram Müzik 5.4 761

Clive Barker'dan Kan Kitabı
2009 Dram Müzik 5.2 7,954
2009 Korku Müzik 4.5 1,116
2008 Dram Müzik 5.4 11,026

Günahkarlar
2007 Suç Müzik 5.7 11,661
2007 Aile Müzik 6.4 1,149
2007 Dram Müzik 7.4 76
2007 Komedi Müzik 6.4 668

Zamana Güzellik Kat
2006 Komedi Müzik 7.1 88,173

Karanlık Köşeler
2006 Korku Müzik
Müzik
4.9 2,656

İrlanda Macerası
2006 Komedi Müzik 5.1 1,306

Kör Topraklar
2006 Dram Müzik 6.4 3,785
2006 Macera Müzik 7.0 160
2004 Dram Müzik 6.8 1,099

Ölüm Uyanışı
2004 Aksiyon Müzik 5.5 9,664
2004 Biyografi Müzik 7.2 12,040
2000 Gerilim Müzik 6.0 1,207
1999 Komedi Müzik 6.0 356
1997 Komedi Müzik 4.0 362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023