Giriş Kayıt
Pell James

Pell James (47)


Oyuncu, Yapımcı

Pell James, 30 Nisan 1977 Virginia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2006 yılının Haziran ayında Michael Burns ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Beni Keşfet (2005), Akıntıya Karşı (2009), Oyun Bozan (2006), (2011) Güneşin Karanlığında (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1977
Doğum Yeri: Virginia, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 8.3 244,374

İntikam Meleği
2018 41 Aksiyon Oyuncu 6.5 71,131

Korkusuzlar
2017 40 Biyografi Oyuncu 7.6 77,668
2013 36 Korku Oyuncu 5.0 4,378

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,154
2011 34 Dram Oyuncu 3.9 371

Güneşin Karanlığında
2011 34 Suç Oyuncu 7.3 254,384
2009 32 Macera Oyuncu 6.5 61,300

Terapist
2009 32 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.6 19,259

Akıntıya Karşı
2009 32 Dram Oyuncu 6.1 1,293
2008 31 Suç Oyuncu 6.3 18,477
2007 30 Suç Oyuncu 7.7 600,402

Oyun Bozan
2006 29 Dram Oyuncu 4.5 508

Beni Keşfet
2005 28 Komedi Oyuncu 4.2 2,930
2005 28 Gerilim Oyuncu 4.7 469
2005 28 Korku Oyuncu 5.1 418

Kırık Çiçekler
2005 28 Komedi Oyuncu 7.1 106,955

Kral
2005 28 Dram Oyuncu 6.6 7,476

Paralel Öyküler
2004 27 Dram Oyuncu 6.1 1,900

Sevimli Dadı
2003 26 Komedi Oyuncu 6.2 43,380

Siyah ve Beyaz
1999 22 Suç Oyuncu 5.0 6,060
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film