Giriş Kayıt
Ai Hashimoto

Ai Hashimoto (27)


Oyuncu

Ai Hashimoto, 12 Ocak 1996 Kumamoto Prefecture, Japonya doğumlu oyuncu.

Kiseijuu (2014), Little Forest: Summer/Autumn (2014), Little Forest: Winter/Spring (2015), Parasyte: Part 2 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1996
Doğum Yeri: Kumamoto Prefecture, Japonya
Burcu: Oğlak
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu    
2022 26 Macera Oyuncu 5.4 21
2020 24 Dram Oyuncu 6.2 13
2020 Dram Oyuncu 6.6 14
2020 24 Komedi Oyuncu 5.1 15
2019 Aile Oyuncu 7.1 7
2019 23 Dram Oyuncu 5.8 43
2018 Dram Oyuncu 7.2 394
2017 21 Dram Oyuncu 6.6 939
2017 21 Dram Oyuncu 5.6 237
2016 20 Dram Oyuncu 6.9 87
2016 20 Dram Oyuncu 6.9 146
2016 20 Dram Oyuncu 5.8 8
2016 20 Dram Oyuncu 6.4 45
2015 19 Korku Oyuncu 6.0 582
2015 19 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,921
2015 19 Dram Oyuncu 7.6 2,570
2015 19 Komedi Oyuncu 6.3 112
2014 18 Korku Oyuncu 6.9 4,928
2014 18 Dram Oyuncu 7.7 3,066
2014 18 Suç Oyuncu 6.5 5,458
2014 Dram Oyuncu 7.1 131
2013 17 Komedi Oyuncu 6.5 188
2013 17 Komedi Oyuncu 6.0 33
2013 17 Dram Oyuncu 6.2 39
2013 Komedi Oyuncu 7.1 54
2012 16 Dram Oyuncu 6.8 95
2012 16 Dram Oyuncu 7.2 2,476
2012 16 Korku Oyuncu 5.5 830
2012 16 Korku Oyuncu 3.7 1,657

Until the Break of Dawn
2012 16 Dram Oyuncu 6.4 252
2012 Gizem Oyuncu 6.6 25
2011 15 Dram Oyuncu 6.7 155

İtiraflar
2010 14 Dram Oyuncu 7.7 39,964
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023