Giriş Kayıt
Patrice Robitaille

Patrice Robitaille (50)


Oyuncu, Senarist

Patrice Robitaille, 01 Ocak 1974 Québec City, Québec, Kanada doğumlu oyuncu, senarist.

Québec-Montréal (2002), Horloge biologique (2005), Le Mirage (2015), La petite reine (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1974
Doğum Yeri: Québec City, Québec, Kanada
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Komedi Oyuncu 6.7 95
2017 43 Dram Oyuncu 6.2 332
2017 Suç Oyuncu 7.1 227
2017 43 Komedi Oyuncu 6.6 946
2016 42 Komedi Oyuncu 6.4 421
2015 41 Komedi Oyuncu 7.0 672
2015 41 Komedi Oyuncu 6.7 1,028
2014 40 Biyografi Oyuncu 6.9 590
2011 37 Dram Oyuncu 6.7 465
2010 36 Macera Oyuncu 5.1 653
2009 35 Macera Oyuncu 6.7 574
2009 35 Oyuncu 5.3 652
2008 34 Dram Oyuncu 6.8 502
2006 32 Dram Oyuncu 6.3 412
2006 32 Dram Oyuncu 6.3 173
2005 31 Biyografi Oyuncu 7.6 5,458
2005 31 Dram Oyuncu 6.2 757
2005 31 Komedi Senarist
Oyuncu
7.0 1,259

The Outlander
2005 31 Dram Oyuncu 6.4 410
2002 28 Komedi Oyuncu
Senarist
7.2 1,844

Katran Kaplı Melek
2001 27 Dram Oyuncu 6.8 280
2001 27 Dram Oyuncu 6.7 195
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film