Giriş Kayıt
Natalia Tena

Natalia Tena (38)


Oyuncu, Senarist

Natalia Gastiain Tena, 01 Kasım 1984 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist.

Origin (2018), 10.000 Km (2014), Bu Gece Benimsin (2011), Amar (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Natalia Gastiain Tena
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1984
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Nat Gastiain Tena | Natalie Tena | Nat Tena
Takma İsmi: Nat
Burcu: Akrep
Boyu: 1.67 m
8.8 (26 Oy)
  • Currently 177/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    
2021 Oyuncu 6.7 1,361
2020 36 Gerilim Oyuncu 5.0 547
2020 36 Komedi Oyuncu 5.8 3,598
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 490,791
2018 Korku Oyuncu 7.1 7,373
2017 33 Komedi Oyuncu 6.3 1,081
2017 33 Dram Oyuncu 5.1 4,789
2017 Suç Oyuncu 6.6 3,245
2016 32 Animasyon Oyuncu 7.2 55
2015 31 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,505
2015 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 491
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 2,625
2015 31 Korku Oyuncu 5.3 2,297
2014 30 Komedi Senarist
Oyuncu
6.6 4,659
2014 30 Komedi Oyuncu 6.4 201
2013 Komedi Oyuncu 7.4 1,781
2012 Suç Oyuncu 6.5 775

Aşkım Benim
2012 28 Dram Oyuncu 5.4 18,837
2011 Dram Oyuncu 8.8 554,719

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.2 2,115,612

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 27 Macera Oyuncu 8.1 882,197

Bu Gece Benimsin
2011 27 Komedi Oyuncu 6.5 4,708
2010 26 Dram Oyuncu 6.3 14,585

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 26 Macera Oyuncu 7.7 555,322
2010 26 Dram Oyuncu 6.9 1,129
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,270

Harry Potter ve Melez Prens
2009 25 Macera Oyuncu 7.6 551,725
2008 24 Dram Oyuncu 6.1 369

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 23 Macera Oyuncu 7.5 588,370
2007 Belgesel Oyuncu 7.1 148
2007 Macera Oyuncu 7.4 2,251

Bayan Henderson Sunar
2005 21 Komedi Oyuncu 7.0 15,917
2005 21 Dram Oyuncu 5.5 624

Bir Erkek Hakkında
2002 18 Komedi Oyuncu 7.1 186,039
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023