Giriş Kayıt
Michelle Monaghan

Michelle Monaghan


Oyuncu, Yapımcı

Michelle Monaghan, oyuncu, yapımcı.

Yaşam Şifresi (2011), Git Başımdan (2010), Kızımı Kurtarın (2007), Kiss Kiss Bang Bang (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (121 Oy)
  • Currently 184.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Korku Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu 6.2 137
2023 Biyografi Oyuncu 5.9 1,660
2022 Korku Oyuncu 5.4 2,508
2022 Korku Oyuncu 5.3 1,613
2022 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,214
2022 Dram Oyuncu 5.9 14,883
2021 Dram Oyuncu 5.3 7,053
2020 Dram Oyuncu 4.6 16,691
2020 Dram Oyuncu 7.6 47,085
2018 Gerilim Oyuncu 6.4 1,421

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 Aksiyon Oyuncu 7.7 379,937
2017 Dram Oyuncu 6.8 11,780
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 34,459

Kara Gün
2016 Suç Oyuncu 7.3 113,232
2016 Dram Oyuncu 7.2 9,343
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 160,246
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871
2014 Dram Oyuncu 6.4 3,562

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Oyuncu 5.9 30,218

Unutulmaz Aşk
2014 Dram Oyuncu 6.7 77,702

Adalet Birliği: Savaş
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 37,670
2014 Suç Oyuncu 8.9 660,567
2014 Komedi Oyuncu 6.2 15,689

Çatı Katı
2013 Dram Oyuncu 5.5 5,875
2013 Komedi Oyuncu 5.1 1,414

Yarınsız
2012 Oyuncu 3.6 1,840

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 529,956

Koruyucu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 69,079

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Oyuncu 7.5 552,054

Başka Bir Yerde
2010 Dram Oyuncu 6.3 46,794

Git Başımdan
2010 Komedi Oyuncu 6.5 358,754
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,390

Kartal Göz
2008 Aksiyon Oyuncu 6.6 195,564

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Oyuncu 5.8 76,237

Hayat Yolu
2008 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.5 3,599

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Oyuncu 7.6 294,698

Şıpsevdi
2007 Komedi Oyuncu 5.8 96,792
2007 Belgesel Oyuncu 6.8 44

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Oyuncu 6.9 392,047
2005 Komedi Oyuncu 7.5 238,055
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455

Tek Başına
2005 Dram Oyuncu 7.3 45,026

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Oyuncu 6.5 544,484
2005 Dram Oyuncu 7.0 375,958
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519

En Uzun Gece
2004 Dram Oyuncu 6.0 1,474

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.7 488,281

Babalar Ve Oğulları
2003 Komedi Oyuncu 5.5 5,250
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,488

Sadakatsiz
2002 Dram Oyuncu 6.7 98,984
2001 Dram Oyuncu 3.6 1,120
2000 Komedi Oyuncu 7.3 6,320
2000 Dram Oyuncu 7.6 1,648
1994 News Oyuncu 3.2 969
1981 News Oyuncu 3.6 2,788
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film