Giriş Kayıt
Cullen Moss

Cullen Moss


Oyuncu, Sanat Bölümü

Cullen Moss, oyuncu, sanat bölümü.

Bonnie Dixon ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.2012 yılının Haziran ayında Madison Moss ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Chameleon (2019), Sevgili John (2010), One of These Days (2020), (2022) Black Bird (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cullen Dean Moss
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Oyuncu 8.1 105,391
2022 Biyografi Oyuncu 7.2 18,478
2022 Komedi Oyuncu 7.1 1,898
2022 Biyografi Oyuncu 6.3 191

Yeraltı Demiryolu
2021 Dram Oyuncu 7.4 8,484
2021 Gerilim Oyuncu 4.1 383
2020 Dram Oyuncu 6.1 528
2020 Suç Oyuncu 7.6 65,613
2020 Aksiyon Oyuncu 7.6 14,400
2019 Komedi Oyuncu 7.6 2,432
2019 Komedi Oyuncu 8.1 47,486
2019 Suç Oyuncu 4.9 5,261
2019 Biyografi Oyuncu 6.9 104,025
2018 Komedi Oyuncu 6.0 21,841
2018 Komedi Oyuncu 5.8 8,935
2017 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,943
2017 Suç Oyuncu 6.7 2,425

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Oyuncu 7.8 256,298
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 68,516

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.5 21,857
2016 Dram Oyuncu 7.9 5,543
2016 Dram Oyuncu 7.5 2,960
2015 Macera Oyuncu 6.2 461
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 389
2014 Dram Oyuncu 8.1 23,505
2014 Suç Oyuncu 8.9 659,274
2014 Korku Oyuncu 4.3 8,629

Diriliş
2014 Dram Oyuncu 7.3 15,598

99 Ev
2014 Dram Oyuncu 7.1 38,389
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 102,983

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Oyuncu 5.7 141,109

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 901,364

Aşk Limanı
2013 Dram Oyuncu 6.7 116,831
2013 Komedi Oyuncu 7.6 88

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Oyuncu 6.6 48,648
2012 Dram Oyuncu 5.6 721

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 48,068

Genç Ruh
2011 Komedi Oyuncu 5.4 7,578
2011 Dram Oyuncu 5.4 326

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.1 1,086,361

Suikast
2010 Suç Oyuncu 6.9 30,040

Sevgili John
2010 Dram Oyuncu 6.3 158,022
2010 Dram Oyuncu 6.5 645

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Oyuncu 4.0 2,338
2009 Komedi Oyuncu 8.2 64,304
2009 Dram Oyuncu 8.2 346

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Oyuncu 7.2 28,002
2008 Dram Oyuncu 6.4 427
2007 Korku Oyuncu 4.2 331
2007 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,068
2005 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
5.3 511

Not Defteri
2004 Dram Oyuncu 7.8 622,679

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.8 87,460
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 211
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 1,304
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film