Giriş Kayıt
Kemal Ismen

Kemal Ismen


Yapımcı

Kemal Ismen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Romantik Yapımcı    
1952 Yapımcı    
1952 Macera Yapımcı    
1952 Komedi Yapımcı    
1951 Macera Yapımcı 8.4 26
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,319) The 100 (1,641) La casa de papel (1,397) Euphoria (1,221) The Big Bang Theory (1,165) Legion (1,159) Chernobyl (1,155) Mindhunter (1,153) Fear the Walking Dead (1,130) Big Little Lies (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019