Giriş Kayıt
Derek Meister

Derek Meister (50)


Senarist

Derek Meister, 29 Ağustos 1973 Hannover, Almanya doğumlu senarist.

Die Jagd nach dem Schatz der Nibelungen (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1973
Doğum Yeri: Hannover, Almanya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 40 Aksiyon Senarist 2.1 624
2012 39 Aksiyon Senarist 5.0 331

Bermuda Triangle North Sea
2011 38 Aksiyon Senarist 5.9 1,637
2011 38 Aksiyon Senarist 5.2 116

Kaderin Mızrağı
2010 37 Macera Senarist 4.6 371
2008 35 Aksiyon Senarist 5.3 430
2006 Aksiyon Senarist 3.3 158
2006 33 Dram Senarist 5.7 85
2002 Komedi Senarist 7.5 70
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024