Giriş Kayıt
Mauricio Katz

Mauricio Katz


Senarist, Yapımcı

Mauricio Katz, senarist, yapımcı.

Maniac (2018), ZeroZeroZero (2019), Miss Bala (2011), (2013) The Bridge (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Maurizio Katz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Senarist
Yapımcı
8.1 29,548
2019 Aksiyon Yapımcı 5.8 12,896
2018 Komedi Senarist
Yapımcı
7.6 87,224
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.6 20,404
2011 Suç Senarist 6.5 9,442
2010 Senarist 6.1 400

Şimdi Patlayacağım
2008 Dram Çeşitli 6.5 815
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film