Giriş Kayıt
John Erik Kaada

John Erik Kaada (48)


Müzisyen, Müzisyen

John Erik Kaada, 28 Temmuz 1975 Stavanger, Norveç doğumlu müzisyen, müzisyen.

Yngve'yi Seven Adam (2008), Hawaii, Oslo (2004), Yalnızlık Çökünce (2007), Faili Meçhul (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Stavanger, Norveç
Diğer Bir İsmi: Kaada
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 45 Belgesel Müzik 9.0 637

Faili Meçhul
2019 44 Belgesel Müzik 7.5 2,812

Melekler Işıktan Yaratılmıştır
2018 43 Belgesel Müzik 6.7 100
2017 Komedi Müzik 7.7 252
2016 41 Belgesel Müzik 7.0 1,280
2015 40 Belgesel Müzik 7.6 380
2014 39 Dram Müzik
Müzik
6.3 1,595
2014 39 Komedi Müzik
Müzik
5.4 474

Gerçek Bir Superman
2014 39 Belgesel Müzik 6.9 1,469
2012 37 Komedi Müzik 5.7 550

Teselli
2011 36 Belgesel Müzik 7.0 6

Ben Yalnız Seyahat Ederim
2011 36 Dram Müzik 6.5 1,476
2011 36 Kısa Metraj Müzik 7.5 14
2010 Komedi Müzik 8.1 397

Yeni Yıl
2010 35 Komedi Müzik 6.1 1,171

Yngve'yi Seven Adam
2008 33 Komedi Müzik 7.1 5,045

Yalnızlık Çökünce
2007 32 Komedi Müzik 6.7 3,992
2007 32 Belgesel Müzik 7.1 115
2004 29 Dram Müzik 7.0 4,883

Ütopya - Kusursuz Bir Ülkede Kimse Kusursuz Değil
2002 27 Dram Müzik 6.8 936
2002 27 Dram Müzik 6.7 241
2002 27 Belgesel Müzik 6.4 438
2002 27 Komedi Müzik 6.5 225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film