Giriş Kayıt
Rupert Evans

Rupert Evans


Oyuncu

Rupert Evans, oyuncu.

Hellboy (2004), Lanetli Çocuk (2016), Ölüm Fısıltısı (2014), Charmed (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rupert H. Evans
8.5 (4 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 7.2 1,840
2020 Aksiyon Oyuncu 4.7 8,084
2018 Dram Oyuncu 4.7 17,929

Pastoral Amerika
2016 Suç Oyuncu 6.1 18,035

Lanetli Çocuk
2016 Korku Oyuncu 6.0 101,763
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 2,060

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 7.9 110,812

Ölüm Fısıltısı
2014 Korku Oyuncu 5.8 14,864
2014 Dram Oyuncu 6.2 144
2014 Biyografi Oyuncu 7.2 5,278
2013 Suç Oyuncu 6.9 755
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,231
2013 Dram Oyuncu 7.7 2,723
2012 Dram Oyuncu 6.9 9,129
2012 Korku Oyuncu 4.6 1,031

Cinnet Gecesi
2011 Korku Oyuncu 5.6 5,302
2011 Belgesel Oyuncu 7.9 914
2009 Macera Oyuncu 7.1 73,006
2009 Komedi Oyuncu 8.1 18,023
2007 Dram Oyuncu 4.9 226
2005 Suç Oyuncu 7.8 9,608
2004 Dram Oyuncu 8.6 34,907
2004 Aksiyon Oyuncu 6.8 349,627
2003 Dram Oyuncu 6.5 219
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,381
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024