Giriş Kayıt
Jeff Cardoni

Jeff Cardoni


Müzisyen, Müzisyen

Jeff Cardoni, müzisyen, müzisyen.

Entourage (2004), Silikon Vadisi (2014), Young Sheldon (2017), Sadece Arkadaş (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Müzik 5.6 1,149
2023 Aksiyon Müzik 6.9 23
2023 Komedi Müzik 6.4 3,038
2023 Komedi Müzik    
2023 Biyografi Müzik 6.7 2,231
2023 Dram Müzik 6.0 1,256
2022 Aile Müzik 6.3 34
2022 Biyografi Müzik    
2022 Belgesel Müzik    
2022 Komedi Müzik 5.1 6,975

Boş Zaman
2022 Komedi Müzik 5.0 19,622
2021 Komedi Müzik 7.6 8,337
2021 Dram Müzik 8.0 9,606
2021 Komedi Müzik 6.5 3,623
2021 Gerilim Müzik 4.2 866
2021 Komedi Müzik    
2020 Komedi Müzik 5.0 1,735
2020 Aksiyon Müzik 6.5 5,943
2019 Dram Müzik 6.7 131

Sır Tutabilir Misin?
2019 Komedi Müzik 5.4 20,965
2019 Fantastik Müzik 4.7 336
2019 Komedi Müzik 6.8 3,153
2018 Komedi Müzik 8.2 44,314

Durumunu Güncelle
2018 Komedi Müzik 5.8 6,293
2018 Korku Müzik 5.0 4,360
2018 Komedi Müzik 5.5 3,111

Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 Aksiyon Müzik 5.3 21,038
2017 Komedi Müzik 7.4 16,786
2017 Komedi Müzik 5.8 3,538
2017 Komedi Müzik 7.7 110,797
2017 Komedi Müzik 7.0 19,837
2017 Komedi Müzik 6.7 349
2017 Aksiyon Müzik 6.1 3,629
2017 Aksiyon Müzik 5.4 4,501

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Müzik 6.1 10,035
2016 Komedi Müzik 7.5 8,522

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Müzik 6.0 95,593
2016 Komedi Müzik 6.4 7,249
2016 Komedi Müzik 6.3 1,639
2016 Komedi Müzik 4.2 15
2015 Komedi Müzik 7.2 7,912
2014 Suç Müzik 6.0 107
2014 Belgesel Müzik 6.7 6,106

Bayan Meadows
2014 Dram Müzik 5.8 10,155

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Müzik 5.9 36,151
2014 Komedi Müzik 5.3 2,660
2014 Komedi Müzik 4.4 2,347

Silikon Vadisi
2014 Komedi Müzik 8.5 166,970
2014 Komedi Müzik 7.0 3,710
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.0 2,010
2013 Dram Müzik 5.2 2,216
2013 Komedi Müzik 5.0 740
2013 Belgesel Müzik 6.6 51
2013 Komedi Müzik 6.5 5,442
2013 Komedi Müzik
Müzik
5.2 429
2013 Dram Müzik 5.9 240
2012 Suç Müzik 5.5 4,800
2011 Komedi Müzik 7.8 44,466
2011 Dram Müzik 4.4 2,433

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Müzik 5.0 13,323
2010 Dram Müzik 5.1 1,747

Aile Sırları
2010 Komedi Müzik 5.5 3,856
2010 Biyografi Müzik 5.5 2,025
2010 Komedi Müzik 4.6 818
2010 Reality-TV Müzik 5.8 3,768
2010 Dram Müzik 7.4 4,027
2009 Komedi Müzik 4.8 1,065

Kapak Güzeli
2009 Komedi Müzik 5.0 22,318
2009 Komedi Müzik
Müzik
6.8 8,102
2009 Komedi Müzik 8.3 52,259
2008 Komedi Müzik 4.8 1,957

Amerikan Pastası Beta Evi
2007 Komedi Müzik 5.3 67,954

Bolca Ben
2007 Komedi Müzik 3.8 261
2007 Aksiyon Müzik 5.5 6,341
2007 Dram Müzik 6.7 2,146
2007 Reality-TV Müzik 5.7 5,096
2006 Komedi Müzik 6.1 2,875

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Müzik
Müzik
5.1 74,389
2006 Komedi Müzik 5.3 219
2006 Komedi Müzik 5.7 698

Sadece Arkadaş
2005 Komedi Müzik 6.2 127,748
2005 Komedi Müzik 6.6 755
2005 Komedi Müzik 6.8 872
2004 Komedi Müzik 8.4 177,422
2003 Komedi Müzik 5.0 722
2003 Dram Müzik 6.4 1,388

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Müzik 6.5 61,424

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Müzik 6.4 41,965
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film