Giriş Kayıt
Kôki Okada

Kôki Okada


Oyuncu

Kôki Okada, oyuncu.

Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.4 775
2015 Dram Oyuncu 7.4 322
2015 Dram Oyuncu 9.3 8
2014 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 6.5 15
2013 Dram Oyuncu 8.4 2,478
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 145
2012 Dram Oyuncu 5.9 362
2012 Romantik Oyuncu 5.6 10
2011 Dram Oyuncu 6.9 10
2011 Dram Oyuncu 6.1 31
2009 Komedi Oyuncu 6.4 55
2006 Aksiyon Oyuncu 5.1 184
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 203
2006 Oyuncu 8.8 18

Seninle olmak
2004 Dram Oyuncu 7.8 5,039
2004 Komedi Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 5.7 59

Metropolis
2001 Macera Oyuncu 7.2 22,715
1995 Dram Oyuncu 8.1 105
1994 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film