Giriş Kayıt
Jason Lazarus

Jason Lazarus


Müzisyen, Müzisyen

Jason Lazarus, müzisyen, müzisyen.

Baskın 2 (2014), Berrak Göl (2017), Dead of Summer (2016), (2013) Oblivion (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafatası Adası
2023 Animasyon Müzik 6.8 348
2019 Macera Müzik 7.2 772
2019 Animasyon Müzik 7.2 67
2017 Aksiyon Müzik 5.9 8,964

Berrak Göl
2017 Suç Müzik 6.3 16,766
2016 Dram Müzik 6.1 4,892

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Müzik 5.7 135,022
2015 Biyografi Müzik 7.8 219,403

Kuralsız
2015 Macera Müzik 6.2 256,173
2014 Suç Müzik 5.1 987
2014 Macera Müzik 5.7 19,822

Baskın 2
2014 Aksiyon Müzik 7.9 131,749
2013 Aksiyon Müzik 7.0 554,969
2012 Animasyon Müzik 8.2 8,874
- Korku Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film