Giriş Kayıt
Lake Bell

Lake Bell


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Lake Bell, oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı.

2013 yılının Haziran ayında Scott Campbell ile evlendi. 7 yılın ardından 2020 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Burada Olan Burada Kalır (2008), Kaçış Yok (2015), Man Up (2015), Bir Dünya Ki... (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (27 Oy)
  • Currently 185.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu    

Black Panther: Yaşasın Wakanda
2022 Aksiyon Oyuncu 6.7 304,750
2022 Biyografi Yönetmen 7.5 9,027
2022 Dram Oyuncu 4.3 242
2021 Animasyon Oyuncu 6.5 995
2020 Komedi Oyuncu 6.1 4,719
2019 Animasyon Oyuncu 8.4 37,487

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
2019 Animasyon Oyuncu 6.4 68,783
2019 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.9 4,822

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde
2018 Animasyon Oyuncu 8.4 669,838

Kapımdaki Aşk
2017 Komedi Oyuncu 5.8 35,072
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.4 3,350
2017 Komedi Oyuncu 6.8 9,650

Cellat
2017 Suç Oyuncu 7.3 98,064

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 217,103

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi 6.8 19,865

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 92,998
2015 Komedi Oyuncu 7.3 25,180
2015 Komedi Oyuncu 6.8 56,391

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 47,810

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 77,664
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 188,000
2013 Macera 4.3 2,544

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.7 33,050
2013 Komedi Yönetmen    

Siyah Kaya
2012 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.8 9,864
2011 Komedi Oyuncu 6.1 23,630

Bağlanmak Yok
2011 Komedi Oyuncu 6.2 243,829

Ufak Cinayetler
2011 Dram Oyuncu 5.0 1,084
2010 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
7.5 52
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,960

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Oyuncu 6.3 224,218

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Oyuncu 5.4 3,078
2010 Komedi Oyuncu 7.9 16,205

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Oyuncu 6.5 98,413
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,446

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.6 63,186
2008 Komedi Oyuncu
Yönetmen
7.8 8,170

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Oyuncu 6.1 187,693

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Oyuncu 5.3 25,587
2008 Dram Oyuncu 5.1 811
2006 Suç Oyuncu 4.3 872
2006 Dram Oyuncu 7.2 10,372
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,487
2004 Komedi Oyuncu 8.5 49,942
2003 Komedi Oyuncu 6.6 1,550
2003 Dram Oyuncu 5.1 1,991
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,403
1997 Suç Oyuncu 7.7 10,410

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 67,620
1994 News Oyuncu 3.2 955
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,302
1981 News Oyuncu 3.6 2,760
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024