Giriş Kayıt
Brian Berrebbi

Brian Berrebbi (46)


Oyuncu

Brian Berrebbi, 17 Mayıs 1978 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Occupant (2011), (2017) Wonderstruck (2017), (2009) Galibiyet Sezonu (2009), (2013) Bastards of Young (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Brian Berebbi | Brian Berebi | Brian Bererbi | Bri
Takma İsmi: Bubbles
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Dram Oyuncu 6.2 11,128
2017 39 Aksiyon Oyuncu 4.3 734
2016 38 Komedi Oyuncu 4.7 606
2016 Komedi Oyuncu 7.1 22,769
2016 Dram Oyuncu 8.3 110,378
2016 38 Komedi Oyuncu 3.5 351
2015 37 Komedi Oyuncu 6.5 48,445

Benim Komşum Bir Melek
2014 36 Komedi Oyuncu 7.2 108,869
2014 36 Dram Oyuncu 6.1 2,259
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 241,792
2013 35 Dram Oyuncu 7.3 119
2013 35 Komedi Oyuncu 6.3 4,536

Başarının Fiyatı
2012 34 Komedi Oyuncu 5.5 2,356
2011 33 Gerilim Oyuncu 4.6 1,790
2011 33 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 94
2010 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 107

Galibiyet Sezonu
2009 31 Komedi Oyuncu 6.6 7,191
2009 Komedi Oyuncu 7.8 3,693
2009 Komedi Oyuncu 7.2 23,617

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.3 132,621

200 Sigara
1999 21 Komedi Oyuncu 6.0 16,417
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film