Giriş Kayıt
Nadia Moidu

Nadia Moidu


Oyuncu

Nadia Moidu, oyuncu.

Drushyam (2014), A Aa (2016), Atharintiki Daaredi (2013), (2018) Naa Peru Surya Na Illu India (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nadiya Moythu | Nadhiya | Nadia
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,624
2016 Komedi Oyuncu 6.8 1,574
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,380
2014 Dram Oyuncu 8.2 3,033
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,803
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,299
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019