Giriş Kayıt
Dawn Bridgewater

Dawn Bridgewater (44)


Yönetmen Asistanı

Dawn Bridgewater, 20 Kasım 1974 Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen asistanı.

The Runaways (2010), Kahverengi Şeker (2002), Wolves of Wall Street (2002), Tenenbaum Ailesi (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1974
Doğum Yeri: Bronx, New York City, New York, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Baba 3
2010 36 Komedi Çeşitli 5.5 100,098

Nereden Biliyorsun
2010 36 Komedi Çeşitli 5.4 41,453
2010 36 Biyografi Çeşitli 6.5 44,058
2009 35 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 189
2008 34 Aksiyon Çeşitli 6.4 416,240
2008 34 Dram Yönetmen Asistanı 4.6 248
2007 Komedi Çeşitli 3.3 517
2007 Komedi Çeşitli 8.3 164,881
2007 Dram Çeşitli 7.6 22,898

Dünya Ticaret Merkezi
2006 32 Dram Çeşitli 5.9 74,526

Kaçış
2006 32 Aksiyon Çeşitli 7.4 94,422
2005 Suç Çeşitli 8.0 5,722

Çevirmen
2005 31 Gizem Çeşitli 6.4 93,598

Mançuryalı Aday
2004 30 Dram Çeşitli 6.6 98,072

Doğum
2004 30 Dram Çeşitli 6.1 33,092

Cazibe Kanunları
2004 30 Komedi Çeşitli 5.9 21,067
2004 Suç Çeşitli 7.3 824

Çatı Katı
2003 29 Komedi Çeşitli 5.9 52,521

Babalar Ve Oğulları
2003 29 Komedi Çeşitli 5.6 4,464

Asabiyim
2003 29 Komedi Çeşitli 6.2 193,110

Guru
2002 28 Komedi Çeşitli 5.3 14,452
2002 28 Aksiyon Çeşitli 2.6 575

Hayatın Hakkını Ver
2002 28 Komedi Çeşitli 5.8 22,021

Kahverengi Şeker
2002 28 Romantik Çeşitli 6.5 8,035
2002 Suç Çeşitli 6.9 16,998

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 50,129

Gizli Ortak
2002 28 Aksiyon Çeşitli 5.6 43,245
2002 28 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 3,718

Tenenbaum Ailesi
2001 27 Komedi Çeşitli 7.6 247,841
2001 27 Fantastik Çeşitli 6.9 235,858

Kanıt Peşinde
2000 Suç Çeşitli 7.6 73,737
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,801) The 100 (1,731) 13 Reasons Why (1,239) Yellowstone (1,235) Preacher (1,168) Fear the Walking Dead (1,144) La casa de papel (1,127) Euphoria (1,098) Legion (1,029) Mindhunter (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019