Giriş Kayıt
Nancy E.L. Ward

Nancy E.L. Ward


Oyuncu

Nancy E.L. Ward, 19 Mayıs 0000 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 0000
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Nancy Ward II | Nancy Ward
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 273,334
2009 Komedi Oyuncu 4.6 755
2006 Dram Oyuncu 4.8 133

Ondan Uzakta
2006 Dram Oyuncu 7.5 20,637

Kusursuz Bir Noel Tarifi
2005 Komedi Oyuncu 6.5 822
2005 Biyografi Oyuncu 8.0 167,478
2005 Dram Oyuncu 5.9 566
2004 Aile Oyuncu 7.1 1,670
2001 Suç Oyuncu 5.8 213

Frekans
2000 Suç Oyuncu 7.3 95,296
2000 Suç Oyuncu 5.7 587
2000 Dram Oyuncu 5.9 267

Dünya Haritası
1999 Dram Oyuncu 6.6 3,873
1997 Komedi Oyuncu 6.2 300
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019