Giriş Kayıt
Kathryn Newton

Kathryn Newton


Oyuncu

Kathryn Newton, oyuncu.

Pokémon Dedektif Pikachu (2019), Blockers (2018), Paranormal Activity 4 (2012), The Society (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

8.9 (10 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2027 Aksiyon Oyuncu    

Tutsak Abigail
2024 Korku Oyuncu 6.7 781
2024 Komedi Oyuncu 6.4 5,093

Ant-Man ve Wasp: Quantumania
2023 Aksiyon Oyuncu 6.4 102,899
2021 Fantastik Oyuncu 5.9 117

Sıra Dışı
2020 Komedi Oyuncu 6.7 4,656

Pokémon Dedektif Pikachu
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 182,399
2019 Dram Oyuncu 7.1 36,702

Eve Dönüş
2018 Dram Oyuncu 6.7 24,131
2018 Komedi Oyuncu 6.2 85,842

Uğur Böceği
2017 Komedi Oyuncu 7.4 328,095

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Oyuncu 8.1 554,455
2017 Dram Oyuncu 7.2 4,891
2017 Suç Oyuncu 8.4 223,974
2016 Komedi Oyuncu 6.2 1,749
2016 Dram Oyuncu 4.7 387
2016 Belgesel Oyuncu 7.2 42
2015 Aksiyon Oyuncu 5.2 405
2014 Dram Oyuncu 8.4 35,221

Köpek Stan Yazıyor
2012 Komedi Oyuncu 5.0 6,904
2012 Korku Oyuncu 4.6 70,219

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Oyuncu 5.7 212,539
2010 Komedi Oyuncu 6.7 5,893

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 482,537
1981 News Oyuncu 3.6 2,763
1970 Dram Oyuncu 6.8 3,254
1952 News Oyuncu 4.6 2,453
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024