Giriş Kayıt
Jeyan Mahfi Tözüm

Jeyan Mahfi Tözüm (95)


Oyuncu

Jeyan Mahfi Ayral, 01 Ocak 1929 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu.

(1974) Salak Milyoner (1974), (2018) Deliha 2 (2018), (1973) Gelin (1973), (1973) Düğün (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeyan Mahfi Ayral
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1929
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Jeyan Mahfi Ayral
7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 89 Komedi Oyuncu 4.7 2,895
2014 85 Komedi Oyuncu 4.6 4,959
2010 81 Biyografi Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 1.2 199
2006 Dram Oyuncu 5.8 3,981
2004 Romantik Oyuncu 5.6 113
2004 Dram Oyuncu 5.3 28
1989 60 Romantik Oyuncu 3.3 21
1988 59 Oyuncu    
1988 59 Dram Oyuncu    
1987 58 Macera Oyuncu 5.4 21
1987 58 Dram Oyuncu 3.6 15
1986 57 Macera Oyuncu 5.4 88
1986 57 Macera Oyuncu 3.0 60
1986 57 Komedi Oyuncu 4.3 57
1986 57 Dram Oyuncu 4.5 15
1986 57 Dram Oyuncu 5.0 36
1986 57 Dram Oyuncu 4.3 25
1986 57 Dram Oyuncu    
1986 57 Oyuncu    
1985 56 Oyuncu 3.9 77
1985 56 Aksiyon Oyuncu 4.9 178
1985 56 Dram Oyuncu 4.4 22
1985 56 Aksiyon Oyuncu 4.8 67
1985 56 Dram Oyuncu 4.3 80
1985 56 Macera Oyuncu 5.5 25
1984 55 Oyuncu 5.7 346
1984 55 Dram Oyuncu 5.5 58
1984 55 Suç Oyuncu 5.3 51
1984 55 Dram Oyuncu 4.4 36
1984 55 Macera Oyuncu 4.3 85
1984 55 Romantik Oyuncu 4.3 16
1983 54 Dram Oyuncu 4.0 124
1983 54 Dram Oyuncu 4.7 61
1983 54 Komedi Oyuncu 7.9 6,802
1983 54 Dram Oyuncu 3.4 60
1983 54 Dram Oyuncu 4.7 38
1983 54 Dram Oyuncu 5.5 78
1982 53 Komedi Oyuncu 3.5 27
1982 53 Aile Komedi Oyuncu    
1982 53 Komedi Oyuncu 6.0 599
1982 53 Oyuncu 5.2 64
1980 51 Oyuncu 4.0 40
1980 51 Oyuncu 5.1 72
1979 50 Komedi Oyuncu 5.2 162
1978 49 Dram Oyuncu 5.8 12
1978 49 Komedi Oyuncu 7.1 3,060
1978 49 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.1 374
1978 49 Dram Oyuncu 5.4 116
1977 48 Macera Oyuncu 5.3 22
1977 48 Macera Oyuncu 4.7 137
1977 48 Dram Oyuncu 5.6 107
1977 48 Macera Oyuncu 5.2 141
1977 48 Dram Oyuncu 6.0 43
1976 47 Macera Oyuncu 5.3 114
1976 47 Dram Oyuncu 6.0 28
1976 47 Dram Oyuncu 4.5 238
1976 47 Dram Oyuncu 5.4 48
1976 47 Suç Oyuncu 5.5 75
1976 47 Aksiyon Oyuncu 5.8 180
1976 47 Komedi Oyuncu 5.5 116
1975 46 Macera Oyuncu 4.6 32
1975 46 Komedi Oyuncu 6.8 2,774
1975 46 Komedi Oyuncu 5.3 494
1975 46 Dram Oyuncu 5.8 74
1974 45 Dram Oyuncu 6.2 31
1974 45 Macera Oyuncu 6.0 38
1974 45 Oyuncu 5.3 136
1974 45 Dram Oyuncu 6.1 619
1974 45 Komedi Oyuncu 7.9 7,926
1974 Dram Oyuncu 7.3 204
1974 45 Dram Oyuncu 6.7 540
1974 45 Dram Oyuncu 5.4 43
1974 45 Macera Oyuncu 6.0 31
1974 45 Dram Oyuncu 6.5 35
1974 45 Dram Oyuncu 6.6 62
1974 45 Komedi Oyuncu 4.7 16
1973 44 Dram Oyuncu 7.7 1,746
1973 44 Dram Oyuncu 6.4 30
1973 44 Komedi Oyuncu 7.1 2,444
1973 44 Dram Oyuncu 7.1 1,050
1973 44 Komedi Oyuncu 5.0 102
1973 44 Dram Oyuncu 6.4 334
1973 44 Aksiyon Oyuncu 5.5 59
1973 44 Biyografi Oyuncu 6.2 21
1973 44 Dram Oyuncu 6.3 39
1973 44 Aksiyon Oyuncu 4.7 15
1972 43 Dram Oyuncu 5.5 177
1972 43 Dram Oyuncu 5.6 67
1972 43 Komedi Oyuncu 6.7 1,735
1972 43 Macera Oyuncu 5.8 204
1971 42 Yetişkin, Macera Oyuncu 6.3 36
1971 42 Romantik Oyuncu 6.8 39
1971 42 Romantik Oyuncu 4.8 75
1971 42 Dram Oyuncu 5.2 213
1971 42 Dram Oyuncu 6.3 114
1971 42 Dram Oyuncu 5.7 38
1971 42 Dram Oyuncu 5.4 53
1971 42 Komedi Oyuncu 6.7 1,485
1970 41 Dram Oyuncu 5.4 295
1970 41 Dram Oyuncu 6.5 53
1970 41 Oyuncu 6.7 50
1970 41 Macera Oyuncu 6.0 110
1969 40 Dram Oyuncu 5.5 101
1969 40 Dram Oyuncu 6.1 80
1969 40 Oyuncu 5.2 19
1969 40 Komedi, Dram Oyuncu 6.7 168
1969 40 Macera Oyuncu 6.7 54
1969 40 Komedi Oyuncu 5.9 56
1968 39 Western Oyuncu 5.9 99
1968 39 Dram Oyuncu 7.9 3,302
1968 39 Dram Oyuncu 6.8 96
1968 39 Macera Oyuncu 6.0 36
1967 38 Dram Oyuncu 7.0 287
1966 37 Suç Oyuncu 6.7 1,208
1966 Aksiyon Oyuncu 6.1 51
1966 37 Aksiyon Oyuncu 5.8 51
1965 36 Aksiyon Oyuncu 6.0 37
1965 36 Dram Oyuncu 5.3 37
1965 36 Dram Oyuncu 6.3 66
1965 36 Dram Oyuncu 6.0 24
1964 35 Romantik Oyuncu 5.7 67
1961 32 Dram Oyuncu 7.7 1,472
1954 25 Macera Oyuncu 6.3 8
1953 24 Dram Oyuncu 7.5 153
1949 20 Macera Oyuncu 4.5 8
1949 20 Dram Oyuncu    
1939 10 Müzikal Oyuncu 5.0 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024