Giriş Kayıt
Éric Tessier

Éric Tessier


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Éric Tessier, yönetmen, senarist, yapımcı.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.4 244
2017 Dram Yönetmen 6.2 331
2012 Komedi Yönetmen 6.5 594

Ölüm Oyunu
2009 Dram Yönetmen 6.6 3,637
2008 Komedi Yönetmen 5.4 380
2004 Komedi Yönetmen 4.7 127
2003 Dram Senarist
Yönetmen
6.3 1,317
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024