Giriş Kayıt
Éric Tessier

Éric Tessier


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Éric Tessier, yönetmen, senarist, yapımcı.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.4 244
2017 Dram Yönetmen 6.2 332
2012 Komedi Yönetmen 6.5 596

Ölüm Oyunu
2009 Dram Yönetmen 6.6 3,649
2008 Komedi Yönetmen 5.4 381
2004 Komedi Yönetmen 4.7 128
2003 Dram Senarist
Yönetmen
6.3 1,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film