Giriş Kayıt
Yannick Renier

Yannick Renier (47)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Yannick Renier, 29 Mart 1975 Belçika doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Özel Mülk (2006), Tüm Arzularımız (2011), Élève libre (2008), Güneye Giderken (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1975
Doğum Yeri: Belçika
Diğer Bir İsmi: Yannick Rénier
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 47 Dram Oyuncu 5.2 108
2022 47 Dram Oyuncu 7.1 701
2021 46 Komedi Oyuncu 5.4 163
2020 Komedi Oyuncu 6.5 116
2020 45 Komedi Oyuncu 5.7 41
2018 43 Dram Yönetmen
Senarist
5.3 421
2016 41 Oyuncu 7.3 2,231
2016 41 Biyografi Oyuncu 5.4 160
2016 News Oyuncu 6.3 125
2016 41 Komedi Oyuncu 5.7 361
2015 40 Dram Oyuncu 6.1 652
2015 40 Komedi Oyuncu 6.6 360
2014 Dram Oyuncu 7.5 1,042
2012 Dram Oyuncu 7.4 313

Çocuklarım
2012 37 Dram Oyuncu 6.8 3,012

Tüm Arzularımız
2011 36 Dram Oyuncu 6.8 921

Günaydın
2011 36 Dram Oyuncu 6.6 571
2010 35 Dram Oyuncu 6.5 621
2010 35 Oyuncu 5.9 75
2010 35 Dram Oyuncu 6.7 202

Güneye Giderken
2009 34 Dram Oyuncu 5.8 758
2009 34 Komedi Oyuncu 5.9 563

Hoş Geldiniz
2009 34 Dram Oyuncu 7.5 7,451

68 Kuşağı
2008 33 Dram Oyuncu 6.5 644
2008 33 Dram Oyuncu 6.2 980
2007 32 Oyuncu 6.2 21

Aşk Şarkısı
2007 32 Dram Oyuncu 7.0 9,768

Özel Mülk
2006 31 Dram Oyuncu 6.8 1,760
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023