Giriş Kayıt
Coldplay

Coldplay


Oyuncu

Coldplay, oyuncu.

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi: |
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Müzik Oyuncu 5.7 8
2016 News Oyuncu 6.3 125
2016 Müzik Oyuncu 6.4 24
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,355
2013 Belgesel Oyuncu 6.9 200
2012 Müzik Oyuncu 8.7 872
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,337
2005 Belgesel Oyuncu 7.6 1,249
2005 Müzik Oyuncu 6.7 38
2003 Müzik Oyuncu 5.7 31
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,187
2003 Belgesel Oyuncu 7.0 1,595
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,670
2003 Müzik Oyuncu    
1994 News Oyuncu 3.2 906
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,382
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,916
1992 Müzik Oyuncu 8.2 536
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,682
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,677
1964 Müzik Oyuncu 6.9 1,046
1952 News Oyuncu 4.6 2,253
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023