Giriş Kayıt
Leo Bill

Leo Bill (42)


Oyuncu

Leo Bill, 31 Ağustos 1980 Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

National Theatre Live: Hamlet (2015), Ölü Ve Sağ (2006), Rare Beasts (2019), Two Men Went to War (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Oyuncu 6.7 1,405
2022 42 Komedi Oyuncu 6.7 77
2021 41 Macera Oyuncu 7.3 237,609
2020 Komedi Oyuncu 5.5 1,129
2019 39 Komedi Oyuncu 5.4 1,232
2019 Dram Oyuncu 6.4 15,166
2018 38 Dram Oyuncu 6.5 5,037
2018 Dram Oyuncu 7.3 1,652

Lanetli Kumaş
2018 38 Korku Oyuncu 6.2 12,545
2017 Suç Oyuncu 7.9 17,508
2017 Dram Oyuncu 8.3 140,314

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 36 Macera Oyuncu 6.2 111,896
2015 Dram Oyuncu 8.5 2,236

Bay Turner
2014 34 Biyografi Oyuncu 6.8 26,223
2014 34 Komedi Oyuncu 6.3 33,775
2013 Dram Oyuncu 7.7 28,783
2011 Suç Oyuncu 7.9 51,878

Ejderha Dövmeli Kız
2011 31 Suç Oyuncu 7.8 468,124

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 30 Macera Oyuncu 6.4 419,940

Ben ve Orson Welles
2008 28 Dram Oyuncu 6.7 11,516

Aşk ve Yaşam
2008 Dram Oyuncu 8.0 12,214

Aşkın Kitabı
2007 27 Biyografi Oyuncu 7.0 62,733

Düşüş
2006 26 Macera Oyuncu 7.8 113,383

Ölü Ve Sağ
2006 26 Dram Oyuncu 5.8 2,399
2006 26 Komedi Oyuncu 5.4 530
2006 26 Korku Oyuncu 3.9 71

Müstehcen Çizmeler
2005 25 Komedi Oyuncu 7.1 20,490

Hemşire
2004 24 Suç Oyuncu 7.7 25,932
2004 Suç Oyuncu 7.4 773
2003 23 Korku Oyuncu 4.0 965
2003 23 Dram Oyuncu 7.7 608
2003 Dram Oyuncu 7.3 391

28 Gün Sonra
2002 22 Korku Oyuncu 7.5 418,979
2002 22 Komedi Oyuncu 6.6 923

Ya Hep Ya Hiç
2002 22 Dram Oyuncu 7.5 10,978
2002 22 Suç Oyuncu 7.3 885
2001 21 Dram Oyuncu 7.2 89,359

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 10,481
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023