Giriş Kayıt
Narayan

Narayan


Oyuncu, Kameraman, Sanat Bölümü

Narayan, oyuncu, kameraman, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Narain | Narayanan | Narayana
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Aksiyon Çeşitli 6.3 6,989
1998 Aksiyon Kameraman 8.0 2,632
1993 Suç Kameraman 6.4 278
1983 Aksiyon Oyuncu 5.0 20
1980 Aksiyon Çeşitli 7.5 1,842
1973 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 3,338
1971 Müzikal Oyuncu 7.3 701
1971 Komedi Çeşitli 6.3 66
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019