Giriş Kayıt
Alex Jones

Alex Jones (50)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Alexander Emerick Jones, 11 Şubat 1974 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Endgame: Blueprint for Global Enslavement (2007), Terrorstorm (2006), Obama Aldatmacası (2009), Hoaxed (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexander Emerick Jones
Doğum Tarihi: 11 Şubat 1974
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 50 Belgesel Oyuncu    
2023 49 Belgesel Oyuncu 7.7 375
2019 45 Belgesel Oyuncu 8.2 51
2019 45 Belgesel Oyuncu 6.9 1,478
2018 44 Belgesel Oyuncu 7.2 20,488
2017 43 Belgesel Oyuncu 7.3 7,752
2017 43 Komedi 5.1 1,032
2016 42 Aksiyon Oyuncu 3.8 13,366
2012 38 Aksiyon Oyuncu 7.3 37
2012 38 Belgesel Oyuncu 7.9 519
2012 Belgesel Oyuncu 6.7 971
2011 37 Belgesel Oyuncu 7.1 436
2010 36 Kameraman
Yapımcı
6.9 333
2010 36 Belgesel Oyuncu 4.3 110
2010 36 Belgesel Oyuncu 7.0 372

Obama Aldatmacası
2009 35 Belgesel Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.0 1,703
2009 Belgesel Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Yapımcı
5.8 724
2009 Belgesel 7.1 3,749
2009 35 Belgesel Oyuncu 5.7 695
2008 34 Belgesel Yapımcı 7.2 104
2007 33 Belgesel Yapımcı 7.1 2,513
2007 33 Belgesel Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.7 2,190
2007 33 Belgesel 7.7 1,646

Karanlığı Taramak
2006 32 Animasyon Oyuncu 7.0 117,770
2006 32 Kısa Metraj Yapımcı 7.2 436
2006 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
7.4 1,859

Hayata Uyanmak
2001 27 Animasyon Oyuncu 7.7 67,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film