Giriş Kayıt
Eli Holzman

Eli Holzman (49)


Yapımcı, Senarist

Eli Holzman, 30 Mart 1974 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, senarist.

Leah Remini: Scientology and the Aftermath (2016), Operation Odessa (2018), We're Here (2020), Indian Matchmaking (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1974
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Belgesel Yapımcı    
2023 Reality-TV Yapımcı    
2022 Belgesel Yapımcı 6.3 521
2021 Belgesel Yapımcı    
2020 Reality-TV Yapımcı    
2020 46 Belgesel Yapımcı 5.8 65
2020 Belgesel Yapımcı 9.0 7
2020 Belgesel Yapımcı 6.2 3,131
2020 Reality-TV Yapımcı 7.9 667
2020 46 Yapımcı    
2019 Belgesel Yapımcı 5.3 231
2019 Belgesel Yapımcı 6.7 525
2019 Belgesel Yapımcı 6.7 131
2018 44 Belgesel Yapımcı 7.7 6,795
2017 Belgesel Yapımcı 8.7 2,703
2016 Belgesel Yapımcı 8.9 6,310
2014 40 Belgesel Yapımcı 7.6 6,138
2013 Reality-TV Yapımcı 6.7 74
2010 Reality-TV Yapımcı 7.5 577
2010 Reality-TV Yapımcı 5.8 3,670
2005 Reality-TV Yapımcı 6.1 1,370
2004 Game-Show Yapımcı
Senarist
7.4 11,478
2003 29 Dram Çeşitli 6.2 584
2003 29 Aile Çeşitli 5.6 2,423
2000 Komedi Çeşitli 7.4 12,932

Koruyucu Meleğim
1998 24 Komedi Çeşitli 7.2 13,626
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023