Giriş Kayıt
Chad Briggs

Chad Briggs


Görsel Efekt, Özel Efekt

Chad Briggs, görsel efekt, Özel efekt.

Continuum (2012), Bad Kids Go to Hell (2012), Sanitarium (2013), Striking Range (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 22
2013 Korku Görsel Efekt 3.3 175
2013 Korku Görsel Efekt 4.7 1,569
2013 Aksiyon Görsel Efekt 3.3 630
2013 Dram Görsel Efekt 6.8 21
2012 Komedi Görsel Efekt 4.5 3,393
2012 Bilim-Kurgu
Görsel Efekt
7.7 45,824
2009 Komedi Özel Efekt 7.0 77
2008 Korku Görsel Efekt 4.0 376
2006 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 737
2006 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019