Giriş Kayıt
Ricardo Gómez

Ricardo Gómez (30)


Oyuncu

Ricardo Gómez, 25 Şubat 1994 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

Cuéntame (2001), El sustituto (2021), (2018) Vivir sin permiso (2018), (2021) Ortaya Karışık İlişkiler (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Şubat 1994
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 28 Dram Oyuncu 5.7 117
2021 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 629

Ortaya Karışık İlişkiler
2021 27 Komedi Oyuncu 5.5 4,412
2020 Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 7.4 6,146
2018 Komedi Oyuncu 8.1 1,843
2017 Komedi Oyuncu 3.7 20
2016 Dram Oyuncu 6.5 181
2016 22 Dram Oyuncu 6.5 3,608
2016 Dram Oyuncu 5.5 7
2001 Oyuncu 7.4 1,611
1991 News Oyuncu 7.0 336
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film