Giriş Kayıt
Rob Mitchell

Rob Mitchell


Yapımcı

Rob Mitchell, yapımcı.

(2015) Kaçış Yok (2015), (2017) Cellat (2017), (2005) Aşk Gibi Bir Şey (2005), (2013) Kanıt (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pes Etme
2017 Biyografi Çeşitli 6.9 34,386

Cellat
2017 Suç Çeşitli 7.3 60,213

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 70,902

Kayıp Nehir
2014 Dram Çeşitli 5.8 15,807
2014 Dram Çeşitli 8.5 626,414

Gece Vurgunu
2014 Suç Çeşitli 7.9 410,431

Kanıt
2013 Korku Çeşitli 5.4 6,516

Sürücü
2011 Suç Çeşitli 7.8 525,968

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Çeşitli 5.2 93,429

Mahzen
2009 Macera Çeşitli 5.7 21,482

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Çeşitli 6.8 66,410

Sıradışı
2007 Dram Çeşitli 5.9 69,755

Sınır Ötesi
2006 Suç Çeşitli 6.1 9,564

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Çeşitli 6.6 64,983

Ekip 49
2004 Aksiyon Çeşitli 6.5 52,738
2003 Müzik Yapımcı 8.4 1,041

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Çeşitli 7.1 136,563

Yakın Tehlike
2000 Dram Çeşitli 7.3 51,052

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Çeşitli 6.0 81,660

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Çeşitli 7.6 86,840

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Çeşitli 5.8 100,774
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,330) Mindhunter (1,724) The 100 (1,657) La casa de papel (1,514) Preacher (1,454) Legion (1,451) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,085) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019