Giriş Kayıt
Yeong-ok Kim

Yeong-ok Kim


Oyuncu

Yeong-ok Kim, oyuncu.

Keopi peurinseu 1-hojeom (2007), Shopingwang Looi (2016), Di-eo Ma-i Peu-ren-jeu (2016), Beyaz Güvercin (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 7.5 163
2022 Dram Oyuncu 8.3 11,941
2021 Komedi Oyuncu 6.4 304
2021 Dram Oyuncu 9.1 41
2021 Aksiyon Oyuncu 8.5 174
2021 Aksiyon Oyuncu 8.8 741
2021 Aksiyon Oyuncu 8.0 470,104
2019 Dram Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 7.8 1,230
2018 Komedi Oyuncu 6.9 374
2018 Dram Oyuncu 7.4 738
2016 Komedi Oyuncu 7.5 1,638
2016 Dram Oyuncu 7.3 35
2016 Komedi Oyuncu 8.2 504
2015 Komedi Oyuncu 5.4 108
2014 Komedi Oyuncu 7.5 1,256
2012 Dram Oyuncu    

Güçlü K-POP Hayatta Kalır
2012 Dram Oyuncu 6.7 257
2011 Komedi Oyuncu 7.9 36
2011 Komedi Oyuncu 6.9 730
2010 Komedi Oyuncu 6.1 373
2010 Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 7.3 48
2009 Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2009 Oyuncu    

Erkekler Çiçeklerden Önce Gelir
2009 Komedi Oyuncu 7.8 14,483

Cheongcheun Yeochan
2009 Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.1 77
2009 Oyuncu    

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni
2008 Komedi Oyuncu 5.9 240
2008 Aksiyon Oyuncu 6.9 49
2008 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu 7.0 35
2007 Komedi Oyuncu 8.1 6,571
2007 Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 7.3 113
2006 Komedi Oyuncu 6.5 125
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2004 Oyuncu 5.5 19
2003 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2001 Oyuncu    

Beyaz Güvercin
1999 Romantik Oyuncu 6.0 506
1990 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film