Giriş Kayıt
Salli Saffioti

Salli Saffioti


Oyuncu

Salli Saffioti, oyuncu.

Biohazard 4 (2005), Prince of Persia: The Forgotten Sands (2010), Calls (2021), Siyah Korsan Gemi Hikayesi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sally Saffioti
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu 3.6 260
2022 Belgesel Oyuncu 6.3 110
2021 Animasyon Oyuncu 6.9 34
2021 Dram Oyuncu 7.7 7,132
2021 Animasyon Oyuncu 9.4 50,315
2020 Animasyon Oyuncu 8.3 508
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 11,246
2016 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,044
2016 Animasyon Oyuncu 5.5 771
2016 Animasyon Oyuncu 6.0 680
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 3,612
2015 Animasyon Oyuncu 6.7 1,261
2015 Animasyon Oyuncu 6.3 1,006
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 997

Monster High: Hauntlywood Macerası
2014 Animasyon Oyuncu 6.6 1,008
2014 Aksiyon Oyuncu 9.0 24,163
2013 Aksiyon Oyuncu 8.2 15,432
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 825
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,889
2013 Oyuncu 6.9 920
2013 Oyuncu 6.9 1,332
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,591
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 22,502
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 1,140
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,270
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 829
2012 Oyuncu 7.7 982
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 1,146
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,359
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 666
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 5,102

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Oyuncu 7.0 51,201
2010 Animasyon Oyuncu 6.3 538
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 730

Superman ve Batman: Kıyamet
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 28,798
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,916
2010 Dram Oyuncu 6.4 729
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 8,659

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 7,139
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 584,376
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 33,277
2008 Aksiyon Oyuncu 8.1 3,605
2006 Gizem Oyuncu 7.9 380
2006 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,328
2005 Aksiyon Oyuncu 9.2 15,382

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 68,123
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film