Giriş Kayıt
Won-hie Lim

Won-hie Lim (53)


Oyuncu

Won-hie Lim, 11 Ekim 1970 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu.

Seong-nan Byeon-ho-sa (2015), Sik-gaek (2007), Singwa hamgge (2017), Wok of Love (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ekim 1970
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Won-hee Im | Won-Hee Lim
Burcu: Terazi
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu    
2021 Aksiyon Oyuncu 7.5 208
2020 50 Macera Oyuncu 6.6 61
2019 Komedi Oyuncu 8.3 24
2019 Dram Oyuncu 7.7 223

Wok of Love
2018 Dram Oyuncu 7.4 1,476
2017 47 Aksiyon Oyuncu 7.2 19,653
2016 Dram Oyuncu 8.4 4,654
2015 45 Suç Oyuncu 6.5 781
2013 43 Komedi Oyuncu 6.8 277
2013 Dram Oyuncu 6.8 229
2012 42 Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.2 39

Kral Benim
2012 42 Komedi Oyuncu 5.8 296
2011 41 Dram Oyuncu 5.7 187

Romantik Cennet
2011 41 Komedi Oyuncu 5.3 138
2010 40 Komedi Oyuncu 6.1 210

Republic of Korea 1 Percent
2010 40 Komedi Oyuncu 5.0 141
2010 Dram Oyuncu 7.5 51
2009 Oyuncu    
2008 38 Aksiyon Oyuncu 5.2 474
2007 37 Komedi Oyuncu 6.5 705
2007 37 Suç Oyuncu 6.1 504
2007 37 Komedi Oyuncu 6.6 187
2006 Korku Oyuncu 6.9 60
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu 6.1 9

Ağlayan Yumruk
2005 35 Dram Oyuncu 7.2 3,144

Üç Sıradışı
2004 34 Korku Oyuncu 6.9 20,997
2004 34 Komedi Oyuncu 6.6 335

Silmi Adası
2003 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,764
2002 32 Komedi Oyuncu 6.6 106
2002 32 Komedi Oyuncu 5.4 160
2002 32 Dram Oyuncu 6.1 705
2001 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 84
2001 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 197
2000 30 Komedi Oyuncu 4.3 67
2000 30 Suç Oyuncu 6.6 450
1999 29 Komedi Oyuncu 6.0 153
1998 28 Dram Oyuncu 5.9 30
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film