Giriş Kayıt
Hyeon Ju

Hyeon Ju (83)


Oyuncu

Il-choon Joo, 01 Mart 1941 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Di-eo Ma-i Peu-ren-jeu (2016), Arkadaş (2001), Mutlu Son (1999), Eyvah Karım Mafya 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Il-choon Joo
Doğum Tarihi: 01 Mart 1941
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.2 504
2012 71 Dram Oyuncu    
2012 Tarihi Oyuncu 8.3 47
2009 Oyuncu    
2009 68 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2008 67 Oyuncu    
2007 Oyuncu    

Bir Aşk
2007 66 Aksiyon Oyuncu 6.6 273
2007 66 Komedi Oyuncu 6.5 454
2007 66 Komedi Oyuncu 7.3 91
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    

Tilki Ailesi
2006 65 Komedi Oyuncu 6.3 382
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2005 64 Dram Oyuncu 6.7 312
2005 Komedi Oyuncu 6.8 126
2005 Oyuncu    
2004 63 Dram Oyuncu 7.1 266
2004 63 Oyuncu    
2004 63 Komedi Oyuncu 5.6 17
2004 Oyuncu 5.5 19

Eyvah Karım Mafya 2
2003 62 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,362

Aşk Mektubu
2003 Dram Oyuncu 7.3 55
2003 Oyuncu    
2002 61 Aksiyon Oyuncu 4.8 142
2002 61 Dram Oyuncu 6.4 381
2002 Oyuncu    
2001 60 Aksiyon Oyuncu 4.9 84

Arkadaş
2001 60 Suç Oyuncu 7.2 5,336
2001 Oyuncu    
2001 Oyuncu    

Mutlu Son
1999 58 Dram Oyuncu 6.7 2,129
1999 Oyuncu    
1998 Oyuncu    
1997 Komedi Oyuncu    
1980 39 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film