Giriş Kayıt
Kristin Ulseth

Kristin Ulseth


Yapımcı, Senarist, Yapım Yöneticisi

Kristin Ulseth, yapımcı, senarist, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.3 90
2013 Animasyon Yapımcı 5.9 159
2010 Macera Çeşitli 4.5 88
2008 Komedi Çeşitli 6.3 1,688

Olumsuz Düşünme Sanatı
2006 Komedi Çeşitli 7.1 3,107

Svein ve Farecik
2006 Aile Yapımcı
Senarist
Çeşitli
4.6 150
2006 Animasyon Çeşitli 7.5 2,152
2004 Çeşitli 5.6 397
2002 Belgesel Çeşitli 6.2 5
1997 Komedi Yapım Yöneticisi
Casting
7.0 1,110
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019