Giriş Kayıt
Gary Neville

Gary Neville (49)


Oyuncu, Yapımcı

Gary Neville, 18 Şubat 1975 Bury, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

The Class of 92 (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Şubat 1975
Doğum Yeri: Bury, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.4 8,240
2023 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.3 333
2020 45 Belgesel Oyuncu 7.0 23
2016 Spor Oyuncu 6.7 42
2013 38 Belgesel Oyuncu 7.9 8,832
2010 35 Belgesel Oyuncu 5.3 17
2009 34 Dram Oyuncu 3.2 13,132
2006 Spor Oyuncu 8.0 836
2003 Belgesel Oyuncu 7.6 72

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 27 Komedi Oyuncu 6.7 117,181
2002 Belgesel Oyuncu 8.3 132
2000 25 Belgesel Oyuncu 5.8 500
2000 Spor Oyuncu 7.6 194
1999 Belgesel Oyuncu 9.1 278
1999 Belgesel Oyuncu 4.3 21
1998 Spor Oyuncu 7.9 324
1998 Belgesel Oyuncu 5.2 31
1964 News Oyuncu 8.6 2,716
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film