Giriş Kayıt
Nikos Aliagas

Nikos Aliagas (53)


Oyuncu

Nikos Aliagas, 13 Mayıs 1969 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

"Star Academy" (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 3.0 21
2018 49 Komedi Oyuncu 3.9 437
2016 News Oyuncu 6.3 125
2013 44 Komedi Oyuncu 4.2 495
2012 43 Komedi Oyuncu 5.3 778
2012 Komedi Oyuncu 4.7 108

8. Harikalar Diyarı
2008 39 Dram Oyuncu 6.1 504
2005 36 Dram Oyuncu 4.3 15
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 81
1990 Macera Oyuncu 7.0 499
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023