Giriş Kayıt
Toru Tanaka

Toru Tanaka


Yönetmen Asistanı

Toru Tanaka, yönetmen asistanı.

Ağustos'ta Rapsodi (1991), Hakase no aishita sûshiki (2006), Maadadayo (1993), (1990) Düşler (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 656
2004 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.7 163
1993 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 4,496

Ağustos'ta Rapsodi
1991 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 5,744

Düşler
1990 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 21,860
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,190) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,213) Preacher (1,169) Chernobyl (1,094) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019