Giriş Kayıt
Frédérique Bel

Frédérique Bel (44)


Oyuncu

Frédérique Bel, 24 Mart 1975 Annecy, Haute-Savoie, Fransa doğumlu oyuncu.

L'étudiante et monsieur Henri (2015), Aşk Sanatı (2011), Vilaine (2008), Safari (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1975
Doğum Yeri: Annecy, Haute-Savoie, Fransa
Burcu: Koç
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (50)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 44 Komedi Oyuncu 5.1 146
2019 44 Komedi Oyuncu 6.1 2,077
2017 Suç Oyuncu 7.5 7,460
2017 42 Komedi Oyuncu 6.6 478
2017 42 Komedi Oyuncu 4.4 138

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 41 Komedi Oyuncu 4.5 3,025
2015 40 Oyuncu 6.7 2,868
2015 40 Komedi Oyuncu 5.6 75

Sürpriz Damatlar
2014 39 Komedi Oyuncu 7.0 34,902
2014 39 Komedi Oyuncu 5.4 350
2013 38 Komedi Oyuncu 4.6 260
2012 37 Komedi Oyuncu 5.3 3,099
2012 Komedi Oyuncu 5.2 74
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 9

Aşkın Ömrü 3 Yıldır
2011 36 Komedi Oyuncu 6.1 4,294
2011 36 Komedi Oyuncu 4.4 465

Aşk Sanatı
2011 36 Komedi Oyuncu 6.1 1,468
2010 35 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 50

Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 35 Aksiyon Oyuncu 6.3 18,662

İki Dünyanın Savaşı
2010 35 Macera Oyuncu 5.5 7,261
2009 34 Gerilim Oyuncu 5.5 510
2009 Komedi Oyuncu 6.3 309
2009 34 Komedi Oyuncu 6.4 601
2009 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 11
2009 Suç Oyuncu 7.6 769
2009 34 Macera Oyuncu 4.5 1,029
2009 34 Animasyon Oyuncu 7.0 1,292
2008 33 Komedi Oyuncu 5.5 913

Benim Yıldızlarım
2008 33 Komedi Oyuncu 5.7 732

Senden Başka
2007 32 Komedi Oyuncu 6.0 358
2007 32 Komedi Oyuncu 6.8 2,245
2007 Komedi Oyuncu 7.7 515
2006 Oyuncu 7.2 192
2006 31 Komedi Oyuncu 4.9 3,062
2006 31 Komedi Oyuncu 5.3 1,109

Rus Bebekler
2005 30 Komedi Oyuncu 7.0 18,548

Kayıp Nişanlı
2004 29 Dram Oyuncu 7.6 68,447
2004 Komedi Oyuncu 8.7 2,717
2003 28 Dram Oyuncu 4.9 73
2003 28 Komedi Oyuncu 5.8 544
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 55
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,073) The 100 (1,690) Fear the Walking Dead (1,326) Euphoria (1,304) La casa de papel (1,288) The Big Bang Theory (1,138) Chernobyl (1,117) Legion (1,047) Mindhunter (1,009) Big Little Lies (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019