Giriş Kayıt
Phil Grabsky

Phil Grabsky


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Görüntü Yönetmeni

Phil Grabsky, yönetmen, yapımcı, senarist, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Belgesel Senarist
Yapımcı
7.2 106
2019 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.7 75
2017 Belgesel Yapımcı 7.7 86
2017 Belgesel Yönetmen 7.6 57
2017 Tarihi Yönetmen
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
7.0 110
2016 Belgesel Yapımcı 7.4 88
2016 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.8 67
2016 Belgesel Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
6.9 50
2015 Belgesel Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.0 45
2015 Biyografi Yönetmen 7.1 78
2015 Belgesel Yönetmen
Senarist
8.0 58
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
7.0 116
2009 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.5 412

Mozart\'ın İzinde
2006 Belgesel Senarist
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
7.3 376
2004 Belgesel Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
7.5 157
1998 Yapımcı 7.8 131
1987 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.7 2,005
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023