Giriş Kayıt
Taky Kimura

Taky Kimura


Oyuncu

Taky Kimura, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel Oyuncu 7.8 499

Bruce Lee: Bir Savaşçının Öyküsü
2000 Belgesel Oyuncu 8.1 2,595
1984 Belgesel Oyuncu 7.3 858

Ölüm Oyunu
1978 Aksiyon Oyuncu 6.1 15,371
1973 Belgesel Oyuncu 6.7 204
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,320) The 100 (1,944) Fear the Walking Dead (1,472) La casa de papel (1,453) Euphoria (1,419) Chernobyl (1,265) The Big Bang Theory (1,176) Legion (1,143) Mindhunter (1,139) Yellowstone (1,083)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019