Giriş Kayıt
Carlo Da Fonseca Parsotam

Carlo Da Fonseca Parsotam


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Carlo Da Fonseca Parsotam, yönetmen asistanı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Carlos Parsotam
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 85
2016 Dram Yönetmen Asistanı 4.7 237
2015 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 2,200
2013 Komedi Yönetmen    
2010 Dram Yönetmen 6.5 580
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 95

Balıklı Bulgur
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 7,927

Kaçak
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 3,256
2002 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film