Giriş Kayıt
Loni Love

Loni Love (52)


Oyuncu

Loni Love, 14 Temmuz 1971 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

Bad Asses on the Bayou (2015), The Real (2013), (2015) Sakar Koruma 2 (2015), (2004) Soul Plane (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1971
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Game-Show Oyuncu    
2022 Oyuncu    

Pasta mı? Değil mi?
2022 Reality-TV Oyuncu 5.7 461
2021 Reality-TV Oyuncu 6.6 71
2021 Aile Oyuncu 7.1 186
2019 48 Dram Oyuncu 6.3 4,761

Özel Bir Gün
2016 45 Komedi Oyuncu 5.6 40,165
2015 44 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,792

Sakar Koruma 2
2015 44 Aksiyon Oyuncu 4.4 41,343

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,126
2014 43 Gerilim Oyuncu 3.6 1,877
2013 Talk-Show Oyuncu 4.6 1,496
2011 Komedi Oyuncu 5.7 13,036

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 40 Animasyon Oyuncu 7.4 13,724

Uçan Tekme
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,796
2010 Reality-TV Oyuncu 6.3 1,696
2008 37 Komedi Oyuncu 7.9 468
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,498
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 57,469
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,769
2004 33 Komedi Oyuncu 4.5 24,702
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,641
2003 32 Komedi Oyuncu 4.6 133
2002 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 2,561
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,135
1994 News Oyuncu 3.2 970
1989 News Oyuncu 3.5 738
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film