Giriş Kayıt
Kathryn Hahn

Kathryn Hahn (49)


Oyuncu

Kathryn Marie Hahn, 23 Temmuz 1973 Westchester, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

2002 yılının Ocak ayında Ethan Sandler ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

WandaVision (2021), Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013), Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003), Eyvah Annem Dağıttı! (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathryn Marie Hahn
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Westchester, Illinois, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.65 m
8.2 (15 Oy)
  • Currently 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven
2022 49 Suç Oyuncu 7.3 188,171
2022 49 Animasyon Oyuncu 6.0 32,311
2021 Komedi Oyuncu 6.8 290
2021 Belgesel Oyuncu 7.9 2,389
2021 Aksiyon Oyuncu 7.9 329,833
2020 Animasyon Oyuncu 6.9 3,900
2020 Dram Oyuncu 8.1 20,409
2019 Komedi Oyuncu 7.1 8,318

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde
2018 45 Animasyon Oyuncu 8.4 539,281
2018 45 Dram Oyuncu 7.2 20,348
2018 Dram Oyuncu 7.0 6,085

Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili
2018 45 Animasyon Oyuncu 6.3 76,548

Eyvah Annem Dağıttı! 2
2017 44 Macera Oyuncu 5.6 54,097

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.1 325
2017 44 Komedi 5.3 5,957
2017 44 Komedi Oyuncu 6.0 9,606

Kaptan Fantastik
2016 43 Komedi Oyuncu 7.8 221,914
2016 Komedi Oyuncu 6.3 4,596

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 43 Komedi Oyuncu 6.2 128,108
2016 43 Aksiyon Oyuncu 5.7 47,759
2015 42 Dram Oyuncu 6.1 9,561

Ziyaret
2015 42 Korku Oyuncu 6.2 137,719
2015 42 Komedi Oyuncu 6.1 602

Yarının Dünyası
2015 42 Aksiyon Oyuncu 6.4 184,548
2015 42 Komedi Oyuncu 5.1 11,176
2015 Komedi Oyuncu 7.2 3,064
2015 42 Komedi Oyuncu 5.0 9,077

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 41 Komedi Oyuncu 6.1 27,546
2014 Komedi Oyuncu 7.8 22,897

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 41 Komedi Oyuncu 6.6 81,542
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 1,927

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 40 Macera Oyuncu 7.3 321,912
2013 Komedi Oyuncu 7.7 2,156

Bu Nasıl Aile!
2013 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 456,112
2013 40 Dram Oyuncu 4.8 41

Kötü Sözler
2013 40 Komedi Oyuncu 6.6 52,599
2013 Komedi Oyuncu 8.4 323,078
2013 40 Komedi Oyuncu 5.7 10,920
2013 Komedi Oyuncu 6.9 5,013

Diktatör
2012 39 Komedi Oyuncu 6.4 312,844

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 39 Komedi Oyuncu 5.6 78,275
2012 Komedi Oyuncu 7.4 73,521
2011 Komedi Oyuncu 5.7 1,454
2011 Komedi Oyuncu 7.2 2,196

Ah Salak Kardeşim
2011 38 Komedi Oyuncu 6.4 88,877
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 83,371

Nereden Biliyorsun
2010 37 Komedi Oyuncu 5.4 51,988
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,275
2010 Komedi Oyuncu 5.6 1,223

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 36 Komedi Oyuncu 5.7 21,836
2009 Komedi Oyuncu 7.2 22,375
2009 Komedi Oyuncu 8.6 263,593

Hayallerin Peşinde
2008 35 Dram Oyuncu 7.3 216,184

Üvey Kardeşler
2008 35 Komedi Oyuncu 6.9 300,335

Sihirli Kutu
2007 34 Aile Oyuncu 6.2 21,787
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,660

Tatil
2006 33 Komedi Oyuncu 6.9 297,799
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412

Aşk Gibi Bir Şey
2005 32 Komedi Oyuncu 6.6 69,889
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,187
2004 31 Komedi Oyuncu 6.0 6,364
2004 31 Dram Oyuncu 6.4 4,364

Efsane Haberci
2004 31 Komedi Oyuncu 7.1 362,077

Hollywood\'da Randevu
2004 31 Komedi Oyuncu 5.6 28,454

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 30 Komedi Oyuncu 6.4 245,573
2001 Suç Oyuncu 7.0 11,624
2001 Talk-Show Oyuncu 3.2 219
1996 News Oyuncu 3.2 866
1994 News Oyuncu 3.2 907
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1981 News Oyuncu 3.5 2,553
1952 News Oyuncu 4.6 2,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023